Kontaktne informacije

Smer Ljubljana – Maribor

Iz Ljubljane greste po avtocesti A1 v smeri proti Mariboru. Pred Mariborom izberete izvoz Maribor – jug v smeri Avstrija, Madžarska, Šentilj. Nadaljujete vožnjo po cesti št. 430 v smeri Maribor – center. Ko zapeljete skozi glavno križišče Ptujska–Tržaška (levo Mercator center), zavijete pri drugih semaforjih levo (levo Telekom), nato nadaljujete pot po glavni cesti približno 3 km do table Limbuško nabrežje. Na desni boste videli napis »Marles«, kjer zavijete desno in prečkate železniško progo. Na koncu pri otoku zavijete levo in čez 300 m je naš objekt.

Smer Dravograd – Maribor

Če prihajate s smeri Celovca (Austrija), se peljete proti Dravogradu, kjer v naselju Dravograd sledite glavni cesti, torej greste naravnost v smeri Maribora. V Mariboru na krožišču (v bližini podjetja Meltal) izberete izhod Koroški most. Na samem mostu izberete izhod »Limbuška cesta«. Ostanete na glavni cesti približno 3 km, nakar boste na desni videli napis »Marles«, kjer zavijete desno in prečkate železniško progo. Na koncu zavijete levo in čez 300 m boste na desni zagledali napis »Prva finančna agencija«.

Smer Murska Sobota – Maribor

Iz Murske Sobote greste v smeri Vučja vas, Radenci, Gornja Radgona in Lenart do rondoja v Pesnici. Izberete četrti izhod, smer Maribor in se ponovno priključite na hitro cesto E57. Držite se smeri Ljubljana–Maribor–Zagreb ( HR). Po prečkanju reke Drave zavijete desno na drugem izvozu, kjer se priključite na Ptujsko cesto. V glavnem križišču Ptujska–Tržaška (nasproti se nahaja Mercator center) zavijete desno, pri drugih semaforjih pa zavijete levo (na levi strani se nahaja Telekom). Nato nadaljujete pot naravnost po glavni cesti približno 3 km do table Limbuško nabrežje. Na desni boste videli napis »Marles«, kjer zavijete desno in prečkate železniško progo. Na koncu pri otoku zavijete levo in čez 300 m je na desni strani naš objekt.

Smer Ptuj – Maribor

S Ptuja greste po avtocesti E59/1 v smeri Skorba in Miklavž na Dravskem polju proti Mariboru. Nadaljujete vožnjo po Ptujski cesti. V glavnem križišču Ptujska–Tržaška (nasproti Mercator center) zavijete desno, pri drugih semaforjih pa zavijete levo (na levi strani je Telekom). Nato nadaljujete pot ravno po glavni cesti približno 3 km do table Limbuško nabrežje. Na desni boste videli napis »Marles«, kjer zavijete desno in prečkate železniško progo. Na koncu pri otoku zavijete levo in čez 300 m je na desni strani naš objekt.

PRVA FINANČNA AGENCIJA d.o.o.
Podružnica:
Limbuška cesta 2
2341 Limbuš

GPS-koordinate:
46.049950, 14.459780

Pošljite nam povpraševanje za storitev, ki jo potrebujete

  Vaše ime (obvezno)

  Podjetje (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Zadeva

  Vaše sporočilo

  Soglasje (obvezno)

  Z oddajo povpraševanja soglašam, da se bodo moji osebni podatki uporabili za vzpostavitev stika in komunikacijo z menoj.Izjava o varovanju osebnih podatkov

  kontakt1

  Kontaktni podatki

  Smer Maribor – Ljubljana

  Greste po avtocesti A1 v smeri proti Ljubljani. Na razcepu Zadobrova zavijete na severno ljubljansko obvoznico. Nadaljujete vožnjo do izvoza Lj – Sever, kjer zavijete na izvoz Lj – Sever. Pri izvozu se držite leve. Pri semaforju zavijete ostro levo na skrajni levi pas. Nato pri semaforju zavijete levo, se držite desnega pasu in pridete do križišča s Cesto Ljubljanske brigade. Nato zavijete levo, prečkate nadvoz in po prečkanju nadvoza takoj zavijete na levo. Po 70 m zavijete na desno in vožnjo nadaljujete naravnost do stavbe Ceste Ljubljanske brigade 9a.

  Smer Koper – Ljubljana

  Greste po avtocesti A1 v smeri proti Ljubljani. Na razcepu Kozarje zavijete levo na severno obvoznico. Nadaljujete vožnjo do izvoza Lj – Sever, kjer se zapeljete na izvoz Lj – Sever. Pri semaforju nadaljujete vožnjo naravnost, se držite desnega pasu in pridete do križišča s Cesto Ljubljanske brigade. Nato zavijete levo, prečkate nadvoz in po prečkanju nadvoza takoj zavijete na levo. Po 70 m zavijete na desno in vožnjo nadaljujete naravnost do stavbe Ceste Ljubljanske brigade 9a.

  Smer Kranj – Ljubljana

  Greste po avtocesti A2 in zavijete na obvoznico H3. Tako se pripeljete na severno obvoznico. Nadaljujete vožnjo do izvoza Lj – Sever, kjer se zapeljete na izvoz Lj – Sever. Pri semaforju nadaljujete naravnost, se držite desnega pasu in pridete do križišča s Cesto Ljubljanske brigade. Nato zavijete levo, prečkate nadvoz in po prečkanju nadvoza takoj zavijete na levo. Po 70 m zavijete na desno in vožnjo nadaljujete naravnost do stavbe Ceste Ljubljanske brigade 9a.

  Smer Novo mesto – Ljubljana (dve možnosti):

  *Greste po avtocesti A2. Na razcepu Malence se držite desne in zavijete na vzhodni del ljubljanske obvoznice. Vožnjo nadaljujete to razcepa Zadobrova, kjer zavijete levo na severno ljubljansko obvoznico. Nadaljujete vožnjo do izvoza Lj – Sever, kjer zavijete na izvoz Lj – Sever. Pri izvozu se držite leve. Pri semaforju zavijete ostro levo na skrajni levi pas. Nato pri semaforju zavijete levo, se držite desnega pasu in pridete do križišča s Cesto Ljubljanske brigade. Nato zavijete levo, prečkate nadvoz in po prečkanju nadvoza takoj zavijete na levo. Po 70 m zavijete na desno in vožnjo nadaljujete naravnost do stavbe Ceste Ljubljanske brigade 9a.

  *Greste po avtocesti A2. Na razcepu Malence se držite leve in zavijete na južni del ljubljanske obvoznice. Vožnjo nadaljujete do razcepa Kozarje, kjer zavijete desno na severno ljubljansko obvoznico. Nadaljujete vožnjo do izvoza Lj – Sever, kjer se zapeljete na izvoz Lj – Sever. Pri semaforju nadaljujete vožnjo naravnost, se držite desnega pasu in pridete do križišča s Cesto Ljubljanske brigade. Nato zavijete levo, prečkate nadvoz in po prečkanju nadvoza takoj zavijete na levo. Po 70 m zavijete na desno in vožnjo nadaljujete naravnost do stavbe Ceste Ljubljanske brigade 9a.

   

  PRVA FINANČNA AGENCIJA d.o.o
  Tehnološki park 24
  1000 Ljubljana

  GPS-koordinate:
  46.081898, 14.482919

  Pošljite nam povpraševanje za storitev, ki jo potrebujete

   Vaše ime (obvezno)

   Podjetje (obvezno)

   Vaša e-pošta (obvezno)

   Zadeva

   Vaše sporočilo

   Soglasje (obvezno)

   Z oddajo povpraševanja soglašam, da se bodo moji osebni podatki uporabili za vzpostavitev stika in komunikacijo z menoj.Izjava o varovanju osebnih podatkov

   Prva finančna agencija