stavba

Predstavitev

 

S poslovno odličnostjo in profesionalnim odnosom do dela in strank smo se v slovenskem gospodarskem prostoru uveljavili kot eno izmed vodilnih podjetij na področju upravljanja terjatev.

Poleg odkupov terjatev in verižnih kompenzacij smo še posebej specializirani za storitev domačega in mednarodnega faktoringa, ki je vse pomembnejši vir kratkoročnega financiranja.

Tako majhnim, srednje velikim kot tudi večjim podjetjem s pomočjo faktoringa pomagamo uravnavati denarni tok in likvidnost ter se izogniti tveganju neplačila s strani njihovih dolžnikov.

Uspešno sodelujemo z več tisoč podjetji in samostojnimi podjetniki v Sloveniji in tujini. Naši odliki sta hitrost in fleksibilnost.

Na področju mednarodnega faktoringa poslujemo praktično na vseh celinah sveta in smo članica mednarodnega Factors Chain International – združenja FCI, ki šteje več kot 400 članov.

Uspešno sodelujemo z več tisoč podjetji in samostojnimi podjetniki v Sloveniji in tujini.

Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vaše podjetje.

Faktoring je prožna in hitra storitev v primerjavi s standardnimi načini financiranja preko bančnih kreditov, katero je mogoče prilagoditi potrebam naročnika.

Nada Škoberne
Direktorica, Prva finančna agencija

Iščete rešitev? Kontaktirajte nas.

Prva finančna agencija