Produkti in storitve

Ali imate težave zaradi neplačnikov? Primanjkuje vam likvidnih sredstev za pravočasno plačilo davka ali izplačilo plač?

Vaše terjatve zapadejo v plačilo šele po nekaj mesecih, denar pa potrebujete sedaj.

Že več kot 1000 naših strank vsak mesec odprodaja svoje terjatve in z našo pomočjo zagotavlja likvidno poslovanje svojega podjetja ali dejavnosti.  S storitvami Prve finančne agencije lahko v najkrajšem času unovčite svoje terjatve in pravočasno poravnate svoje obveznosti.

Omogočamo vam takojšnje plačilo izdani faktur. Poskrbite za zdrav denarni tok in vir financiranja naj bodo vaše terjatve in ne posojila pri bankah.

Naše poslanstvo

Večina slovenskih podjetij se še zmeraj srečuje s problemom plačilne nediscipline. V verigi poslovnih partnerjev plačilna nedisciplina vodi do nelikvidnosti podjetij. Najšibkejši v tej verigi gospodarskih subjektov na koncu podležejo finančnemu pritisku in bankrotirajo. Stečajni postopki in prisilne poravnave so še vedno prepogost vzrok za izgubo naših terjatev. Več kot je neunovčenih terjatev, višja je stopnja tveganja za poslovanje. Osnovno vodilo pri obvladovanju tveganj naj bo težnja k zmanjševanju obsega terjatev.

S storitvami unovčevanja terjatev naročnikom ponujamo možnost, da svoje terjatve unovčijo v najkrajšem možnem času in pravočasno pridobijo prepotrebna likvidna sredstva.

Kaj nudimo?

placeholder
Zahtevajte klic

Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vaše podjetje.

Kontaktirajte nas in preverite možnosti za vaše podjetje.

Prva finančna agencija