bon_doma_velika

Boniteta vaših poslovnih partnerjev

V spletni aplikaciji EBONITETE.SI so na voljo podatki o lastnikih, lastniških povezavah, bilančnih podatkih, bonitetah podjetij in druge pomembne informacije, ki vam bodo pomagale do odgovorov na številna vprašanja v zvezi z uspešnostjo, zadolženostjo in plačilno sposobnostjo vaših poslovnih partnerjev.

V spletni aplikaciji EBONITETE.SI spremljamo tudi prijave upnikov v insolvenčne postopke kakor tudi izreke upraviteljev o priznavanju terjatev.
S pomočjo širokega nabora uporabniku prijazno predstavljenih podatkov boste zlahka pridobili realno sliko o finančnem položaju vašega poslovnega partnerja. Več >>

Na vašo željo vam o izbranem podjetju izdelamo bonitetno poročilo. Bonitetno poročilo vsebuje ključne podatke o podjetju, ki podajajo celovito informacijo o finančnem zdravju in oceni tveganja poslovanja z izbranim podjetjem. Informacije iz bonitetnega poročila vam bodo gotovo v pomoč pri odločanju o sklepanju poslov. Naroči bonitetno poročilo.

Za vsa vprašanja nas lahko pokličete na +386 8 2003 880 ali nam pišete na info@ebonitete.si, lahko pa obiščete tudi www.ebonitete.si.

Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vaše podjetje.

Faktoring je prožna in hitra storitev v primerjavi s standardnimi načini financiranja preko bančnih kreditov, katero je mogoče prilagoditi potrebam naročnika.

nada_skoberne_1
Nada Škoberne
Direktorica, Prva finančna agencija

Iščete rešitev? Kontaktirajte nas.

Prva finančna agencija
ZAHTEVAJTE KLIC